Poopua lintu-tuttinauha

Tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty.

24,90 €
15,90

Poopuan ihastuttava ja käytännöllinen lintu-tuttinauha puisella linnulla ja silikoni- sekä puuhelmillä. Tuttinauha pitää vauvan tutin lähellä, josta se on helppo auttaa takaisin pienen suuhun. Tutti pysyy tuttinauhan avulla myös puhtaana eikä tipu jatkuvasti maahan jos vauva sylkäisee sen ulos suustaan. Tuttinauha on käytännöllisyytensä lisäksi myös täysin turvallinen lapsen imeskeltäväksi joten vanhemman ei tarvitse pelätä tuttinauhasta irtoavia myrkkyjä lapsen tutustuessa siihen. Tuttinauhaa on tietenkin myös kiva näpertää pienillä sormilla jolloin ajan saa mukavasti kulumaan. 

Puuosa on käsitelty suomalaisella mehiläisvahalla ja luomuoliiviöljyllä. Elintarvikekelpoiset helmet eivät sisällä ftalaatteja tai raskametalleja ja ne ovat täysin myrkyttömiä. Tuote on BPA-vapaa ja klipsu nikkelitön. Tuttinauha vastaa standardin SFS - EN 12486 vaatimuksia, mutta huomioithan että tuttinauha ei ole lelu. Tuttinauha sisältää pieniä osia, jotka voivat olla vaarallisia pienille lapsille joten ethän jätä lasta koskaan yksin tuttinauhan kanssa. Tarkista tuttinauha säännöllisesti ja hävitä mahdollisesti rikkoutunut nauha välittömästi.

Nauhan voi puhdistaa vedellä ja saippualla. Kuitenkaan puu- ja muoviosia ei suositella keitettäväksi tai pakastettavaksi. 

Tuttinauhaan saa kiinni kaikki tutit venyvän silikonirenkaan ansiosta! 

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Poopua
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by