Helpotus hampaiden puhkeamiseen

Helpotus hampaiden puhkeamiseen

purulelumainos

 

Helpotusta hampaiden tuloon

Puhkeavat hampaat sekä vauvan kutisevat ja kipeät ikenet, jokaiselle perheelle jossain määrin tuttu juttu. Osalla lapsista hampaat vaivaavat vähemmän ja toisilla enemmän. 

Hampaat valvottavat, vievät ruokahalun, aiheuttavat kuolaamista, ienten kutinaa ja turpoamista. Näitä oireita voi kuitenkin koittaa helpottaa muutamalla yksinkertaisella kikalla.

  • Vauvan ikeniin voi hieroa apteekista saatavaa lääkkeetöntä geeliä joka vähentää kipua ja turvotusta
  • Jääkaappikylmät vihannekset toimivat myös apuna, kunhan huolehdit että ruoka on lapsen ikään ja valmiuksiin nähden sopivaa

 

Lelut apuna hampaiden puhkeamisessa

Hampaiden tuloa voidaan helpottaa turvallisesti ja lääkkeettömästi myös erilaisilla puruleluilla. Vauvan huomion saa kiinnitettyä muualle hauskalla hahmolla ja samalla pieni voi pureskella turvallista lelua lievittäen samalla hampaista johtuvaa kipua ja kutinaa.

Meidän valikoimastamme löytyvät kotimaiset Poopuan sekä KoukussaDesignin purulelut, käsityönä valmistetut tuotteet jotka helpottavat vauvan oloa hampaista johtuvan ärsytyksen aikana. Koen itse erittäin tärkeäksi sen että erityisesti suuhun laitettavat vauvan lelut ovat mahdollisimman turvallisia ja ne on valmistettu Suomessa. Poopuan sekä KoukussaDesignin tuotteet on valmistettu turvallisesti lelustandardin (EN-71) mukaan. Kaikki tuotteilla on CE-merkintä. Vauva voi imeskellä puruleluja ilman että vanhemman tarvitsee pelätä myrkkyjä ja pieniä irtoavia osia. 

Mikään ei ole yhtä tärkeää vanhemmalle kuin oman lapsen turvallisuus!

Tutustu laajemmin valikoimaamme täältä

 

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by